ТМ. АЗЕРБАЙДЖАН WU17 - УКРАЇНА WU17 - 1:0 / 2:0 + ВІДЕО
Збірна України WU17 провела дві зустрічи з Азербайджаном
12.03.2018 14.54
Товариський матч
06.03.2018 - Баку - Далга Арена
АЗЕРБАЙДЖАН WU-17 — УКРАЇНА WU-17 — 1:0 (0:0)


УКРАЇНА (стартовий склад): Темник, Кривицька, Тян, Іванченко, Христюк, Мельник, Смеречинська, Зубач, Корнацька, Кревська, Годунко.

Дівоча збірна команда України серед гравців до 17-ти років провела перший із двох запланованих товариських матчів проти одноліток з Азербайджану.

У цій зустрічі наші дівчата, на жаль, поступилися з мінімальним рахунком — 0:1.

Наставник збірної України Валерій Паламарчук зі стартових хвилин вирішив перевірити захисну модель гри та нові зв’язки в лініях. У першому таймі ініціативою володіли азербайджанки, але захист українок діяв надійно.
МиЗбірна, WU-17, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, АзербайджанУ другому таймі синьо-жовті вирівняли гру і повинні були засмутити голкіпера збірної Азербайджану. Анастасія Шмандровська мала гарний шанс вивести свою команду вперед та вийшовши на побачення із воротарем влучила у поперечину. А ось господарки на це момент відповіли результативно. На 74-й хвилині, після флангової передачі нападник азербайджанок виявилася найспритнішою й забила єдиний м’яч у зустрічі.

Товариський матч
08.03.2018 - Баку - Олімпійський стадіон
АЗЕРБАЙДЖАН WU-17 — УКРАЇНА WU-17 — 2:0 (1:0)


УКРАЇНА (стартовий склад): Темник - Христюк (к), Годунко, Мельник, Кревська, Зубач, Корнацька, Котик, Шмандровська, Іванченко, Кривицька.

Дівоча збірна команда України серед гравців до 17-ти років провела в гостях другий товариський матч проти одноліток з Азербайджану.

У першій половині гри синьо-жовті діяли активніше і створили чимало моментів біля воріт суперниць. Утім, м'яч підопічні Валерія Паламарчука так і не забили і при цьому допустили взяття своїх воріт — господарки відзначилися після розіграшу кутового в середині першого тайму.

У другій частині матчу у складі збірної України вийшли гравці, які до цього в активі мали небагато ігрового часу. Гостям не було чого втрачати, вони ввімкнули пресинг, намагаючись відігратися, але пропустили вдруге.



Источник информации: https://www.womensfootball.com.ua/