Україна WU-17: болюча поразка від Швейцарії
Швейцарія WU-17 - Україна WU-17 – 5:0
14.10.2017 12.34
Дівоча збірна команда України серед гравців віком до 17 років провела свій другий матч у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2018 року, який проходить у Польщі. Суперником наших дівчат була потужна збірна Швейцарії. І свій клас швейцарки довели, розгромивши українок – 5:0.

Початок зустрічі був приголомшливим, для збірної України, вже на 2-й хвилині Лілія Моспан не за правилами зупиняє прохід Фіони Штургесс і, арбітр призначив пенальті, який вдало реалізувала Кьяра Мессерлі.

На досягнутому суперниці не зупинились і ще до перерви зняли всі питання про переможця зустрічі. Особливо у цьому посприяла Мессерлі, яка оформила хет-трик, ще одного разу у воротах Анни-Марії Крищишин «розписалася» Штургес.

У другій половині гри українки змогли зібратись і дали забити швейцаркам лише раз, з пенальті. Було декілька моментів у наших дівчат, аби забити бодай гол, але ні Янчук ні Мельник ні Білокур цього не вдалося.

У підсумку болюча поразка «синьо-жовтих», яка вкрай ускладнює перспективи підопічних Сергія Сапронова на вихід у наступний раунд. У іншому матчі господарки – збірна Польщі - з аналогічним рахунком розібралася зі збірною Фарерських островів. Саме з «острів’янками» наші дівчата 16 жовтня проведуть наступний поєдинок.

Відбір чемпіонату Європи УЄФА WU-17

Швейцарія WU-17 - Україна WU-17 – 5:0

Голи: Мессерлі (2 з пен., 10, 17), Штургесс (27), Керр (45 з пен.)

Швейцарія: Пенг – Фельбер, Герстер, Гублер (Капуто, 41), Керр, Мессерлі (Зутер, 64), Піркер, Шталь (к), Шторр (Ремі, 41), Штургесс, Фогль

Україна: Крищишин – Ілліна (к), Лукач (Бордюг, 77), Мельник, Білокур, Янчук (Цихач, 58), Моспан, Годунко (Стромидло, 66), Котяш, Никитюк, Саврук

Источник информации: http://www.ffu.org.ua/ukr/women/women_teams/teams_women17/17032/